4.5.10

ÇukuLata! (:



En güzeL ay'a, mayısa girerken yeniden böyLe güzeL duyguLar içinde oLmak çok güzeL.. (: mayısı özLemişim resmen, ki eskiden sadece doğm gnüme çok yakLaşıLdığında önemLi bişiymiş gibi hissederdm.. (:

budoğum gnm de farkLı oLmadı zaten, en güzeLi diyebiLiceğim bi gündü! (: saatLer süren aşk.. (: yoğun böyLe, civa gibi.. (A) (okuLLar da biticek, az kaLdı, bu haftayLa beraber 7hafta.. dayanmaLıyızzzz...xZ yoksa kafayı yedm iyiden iyiye..)

(: bu bizim minik yavrumuz, baLonumuz, bLoo'muz.. (: yeşiL, evet, ama oLsn..xZ biz mavi sandk uzun bi dönem.. xD ve yukardaki fotografta, dnyann en "tatLı"notunu tutan tatLı ve de masum varLık da Firuzecik... ismi annem koyduuu.. (: Fıstık'a uygn oLsn dıye..xD benden cok tepki verdi ve sevindi deniLebiLir, di mi aşkm..? xD ama o doğum gnü hediyem.. (: önündeki çukuLata ve kart ise, mayıs ayı için... (:


"Aşk Ayı"... (: (:


Bu duyguLarı tekrar, bu kadar yoğun, bu kadar doLu doLu yaşıycağm akLıma geLmezdi sevgLm.. (: sanki bi yıL geçmedi de ben haLa ufak bi utanç içindeym, hafiften de bi teLaş.. (: ama öyLe büyüdk ki.. yıLLanıyo aşkımız nerdeyse ya! (: "biz" 14.5 ayLık oLurken, aşk da 1 yaşını doLu doLu tamamLamaya hazırLanıyo.. (: SeninLe her an öyLe güzeL ki.. (:




**Seni Seviyorum ki.. (: (: (:

0 rapor sunumu..:

Yorum Gönder