5.6.10

Garip başLayıp "en mutLu" oLmak..

görmüyorm... göremiyorm.. oysa bakıyorm ya, vaLLa.. kızma boşuna.. ben de kızmiyim kendime artık.. geçicek ki eLbet.. (:

güneş mi arzuLadığım yoksa karanLık mı.. biLmiyorm şmdi..uykm var.. ama geceLeri uyumak ıstemıyorm.. gündüz nası oLsa hep uykuLu oLuyorm, bari uyumiyim, di mi ama.. ne hastaLıkmş be, bitirdi resmen.. bunLarısöyLerken "öyLeyse doğ güneş doğ güneş ve de hiç batma " diye bi şarkı dinLemek.. (Y) (: ama sabah oLsn ya.. mutLuLuğum"suz oLmak istemiyorm..

dnyann en mutLu insanı benm sanırım bu ara... sevmesem de, oLsn, insanLarın mutLu oLmaLarını diLerdm..garip.. önemsiyorm biLe.. severken önemsemediim insanLardı beLki..yoo, insan sevdiini önemser di mi.. (: o kadar uzun zamandr sevemiyorum ki biçok insanı, unutmuşum.. (:

pLatonik bi durum mu ki bu..? sevmek isteyip becerememk..? sevebiLsem herşeyn düzeLiceini biLiyorum ki..? kaLbi ataLet mi ki bu.. kısmet.. saçmaLamaca serbest di mi.. (:

mutsz görünüyorm, farkındaym.. inkar edesim yok, o zaman hem mutsz hem aciz görünücem çnkü, bişiyLeri kanıtLamaya çaLışır gibi, biLiyorm.. ama yorgunum bu ara.. isteksiz bi de.. ama asLında istek de doLuyum.. hayatıma yön vericek öyLe kararLar aLdm ki.. (: mutLuyum, beLki yıLLardr içimde eksikLk oLan seyLerdi.. (: iLk kez bu kadar kesin ve beyaz geLiceim gözümde.. mutLuLuk"La da kavusuyorz bi yıL sorna.. (: (:

ne varsa aiLesinde var insannya..vaLLa.. (: ruhundan oLmayan bi insanın tek tebessümünü tüm dünyaya haykırasın geLmez bence.. (: (evet, aiLe kan birLiği diiL ruh birLiğidir.. (: )

etkiLendm sanırım bugünkü defiLeden, herkesin aiLesine teşekkür etmesiden, benm de edesm geLdi.. (: ama bence sorunyok ya, Tanrıya ettiğim duaLar hep gizLi oLmak zorunda diiL bence.. (: çnkü açıkLama zorunda hissetmenin yanısıra, gizLemek zorunda hissetmek de bağnazLıktr bence.. fazLa modernLik bağnazLığı.. (: neyse..

aiLem... hani 17 yıLdr hepyanmda oLanLar.. dedem,annem,anneannem, abLam.. (: iyi ki varsınz ya....... bişiy diyemiyorum biLe.. (:

ah bi de ruhdaşım.. (: ruh eşim, ruh ikizim.. (bi kişide topLanmaz di mi normaLde hepsi.. topLanıyo işte.. ruh eş'iyLe birbirinizi bütünLemeniz, ruh ikiz'iyLe aynı oLmanız gerekir oysa.. ama hem aynı, hem bütün oLabiLiyosun işte.. (: ) Ruh"um.. (: (: sen de benm aiLemsn, biLiyosun... en yüksek ruh bağLarından beLki aramzdaki.. (: babam, abim, kardeşim, can dostum, sevgiLim.. kocam##.. (: (:

Sizi Çok Seviyorum.. (:

1 rapor sunumu..:

Adsız dedi ki...

-mutluluk-
onun tebessümünü haykıracağın kişilerin olması bi bakıma (:
ne güzel anlatmışsın melek, içinde karışık olsan da... defalarca okudum, küçük bir ayrıntıyı bile kaçırmak istemiyordum, ama çok hafif bir şeyi anlatmışsın ya, sen dahil kimse açıklayamaz anlasa da (:
bildiğim birşey var... Sevgi ile eş zamanlı yaratılmış kalbin (: bu sevgi dolu kalbe sığıcak sayısız insan var, buna eminim (: ve bir ömür sevileceğine de (:
ve o kalpteki yerimde sonsuza dek olacağıma da (:

sevgi dolu, minik kızım... (:
Ruh'um## (:
Seni Çok Seviyorum.. (:

Yorum Gönder