9.3.09

Turn up the Music..

Müzik.. Ruhun gıdası derLer ya.. Aynen öyLe yemin ediyorum.. :)

Ne zaman moraLin bozuk patlat bi şarkı kafan yerine geLsin.. :p

Var mı başka tür müzik yapan, farkLı cinsiyettteki, farkLı yaştaki, hatta beLki farkLı miLLetLerdeki insanLarın hisLerine ortak oLmak gibisi.. Ya da onLarın seni anLatması.. Senin yaşadıkLarını yaşayan, senin gibi düşünen insanLarı dinLemek..

YaşadıkLarını yaşayıp öLmemiş insanLar.. Hatta o kadar güçLü kaLabiLmişLer ki tüm dünyanın sevebiLiceği şarkıLar biLe üremişLer.. BeLki sen birisinn senin yaşadıkLarını duymasından biLe çekiniyosun ama onLar dünyaya anLatmışLar dertLerini.. Ya da istekLerini.. BaşkaLdırışLarını.. Var mı ötesi ya.. :D Bi güç getirmiyo mu size de?? Sanki orda basa asıLan sizsiniz.. ÇeLLoyu deLi gibi çaLan, üstünde saçLarını koparan sizsiniz.. Bateriye bagetLeri parçaLıcak gibi savuran sizsiniz.. Tüm düşünceLerinizi o anda meLodiLer haLinde somutLaştırıyosunz.. Ama o, o anda meLodi oLmaktan çıkıyo.. Hayat oLuyo sizin için.. Hayatınızın yansıması..

Ama maaLesef müzik dinLerken yazı yazamıyorm.. Ama şu anda öyLe bi haLdeyim ki, müziği sonuna kadar açmazsam boğuLucam sanırım.. Ama bu müzik oLayım bu kadarLa kaLmıcak.. Daha anLatıcaam çok şey var.. Ama şimdi;
^^Turn up the Music..!!

0 rapor sunumu..:

Yorum Gönder